tisdag 14 juli 2015

Just nu

Semester gör mig slow. Vilket är skönt. Jag släpper måstena och bara är. Och med det vädret vi har är det lika bra att ligga inne i soffan och titta på serier hela dagarna. "Bara ett avsnitt till" tänker jag när klockan är midnatt. Så sover jag till 10 också. Fast idag ställde jag klockan, mest för att kunna ligga kvar och lyssna på radio. Det är mysigt.

Jag socialiserar mig lite också. Går på dejt, till exempel. Det var jättetrevligt, sen blev vi kanske lite väl fulla och jag följde med honom hem. Det var väl ok, men inte toppen. Kom på mig själv med att sakna nattsällskapet,som för övrigt inte hört av sig alls, vilket faktiskt gör mig besviken och lite ledsen. Även fast jag inte trodde nåt annat. Min jäkla magkänsla, önskar den hade fel nån gång. Var sjukt bakis dagen efter, men åkte hem och powersov några timmar och drog sen iväg på inspelning. Som tur var, var de andra också bakis, så vi var lite småsega ihop. Åt mat och glass, spelade in och kollade lite film.

Tänker att jag ska återaktivera i alla fall nån av de där sidorna där man kan träffa folk. Jag hade nånstans bestämt mig för att göra det om nattsällskapet inte hört av sig tills i helgen som var. Fast det känns kanske onödigt att göra det nu, med tanke på att jag drar till staden i väster på fredag och sedan Spanien. Åh, vad det ska bli roligt! Sola, bada, mysa, träna lite, dricka vin och drinkar, äta glass och skinka och ost... Med T&P. Lagom varmt är det också, sisådär 31 grader. Helt okej. Man kan ändå inte gå till stranden innan 14.

Jo, jag har ju tränat också. Träffade en PT igår, på en av de där två timmarna som ingår i medlemsskapet. Bestämde mig ganska direkt att jag kommer att köpa 10 gånger till sen, jag behöver den pushen. Det ska bli kul. Och jobbigt. Och dyrt. Men snart kommer ju nya bättre lönen igång ordentligt.

Så, livet just nu. Längtar efter att komma iväg, även om det är skönt med semester. Men det är inte lika roligt när alla andra semestrar tillsammans med någon och inte jag. Vet inte om det är positivt eller negativt att jag börjar längta så efter ett sammanhang? Positivt, för då blir jag inte så bekväm i mitt singelskap, negativt för att jag får lite av en desperat touch..?

Ska foka på det positiva. Tror det är bättre i längden hursomhelst.

2 kommentarer:

Tears and pearls sa...

Ska bli så himla härligt att åka i väg, och att du kommer hit! Kram!

Antoinette sa...

Jaaa! :)