onsdag 8 juli 2015

regn i stockholm idag

Igår var jag på g. Ett corepass, 30 minuters löpning, 45 minuters yogaisch pass.
Idag? Träningsvärken från helvetet. Av ett 12 minuters corepass. Nåja, då bör det ju vara sjukt effektivt.
Det regnar idag. Droppar och plaskar. Jag längtar fortfarande efter närhet, hud mot hud. Jag förstår inte varför det ska vara så svårt? Varför inte jag kan hitta nån att höra ihop med, när så många andra hittar den ena efter den andre?
Nattsällskapet har jag inte hört av. Han borde kommit hem nu, men jag tänker inte höra av mig. På riktigt den här gången. Även jag har en gräns och jag är ju inte dum. Gillade han mig skulle han höra av sig.
Nej, jag får lägga min energi på träningen just nu. Har bokat tid med en PT på måndag, så jag kan komma igång med styrketräningen igen. Hade jag råd skulle jag köra med PT mycket mer, men just nu sinar kassan. Vi får se efter Vegas, då kanske jag kommer ikapp ekonomiskt.

Jag är lite stressad över att jag gjort så lite på semestern, bara softat och tränat. Samtidigt är det ju planen och jag vet att den där stressen bara är en del av nedvarvningsfasen. Det är softa och träna jag behöver nu. Och storstäda, men det ska jag göra imorgon, eftersom det kommer folk hit på kvällen.
Grymt skönt med semester är det i alla fall.

Inga kommentarer: