måndag 31 mars 2014

första för i år

Första joggingturen för i år avklarad. Så. Skönt. Eller joggingtur... Nån slags powerwalk, blandat med extremt långsamt lufsande. Men, det är en start.
Extra skönt var det eftersom jag haft en rätt pissig dag idag. Jag vet inte. Jag är trött. Tålamodet är noll, något som blir extrem märkbart och jobbigt i mitt jobb. Vet inte om det är PMS på gång, om det är baksmälla från allt firande eller jetlag från sommartidsomställningen, men allt känns grått och trist. Jag kan inte glädja mig åt andras kärlekslycka just idag, inte ens glädja mig åt att jag själv dejtar en snubbe som faktiskt verkar gilla mig rätt mycket. So far.
Så jag behövde jogga.
Jag inser att det finns flera fördelar med springandet. Dels får jag röra p mig, alltså skapa endorfiner och make my self happy, så att säga. Dels får jag lyssna till en massa bra musik, vilket också gör mig glad. Jag glömmer ju lätt att sätta på musik här hemma, behöver vila öronen efter jobbet.
Sen gör det ju inget att jag stretchar efteråt. Jag har blivit galet stel, märkte jag idag.

Jaja, skit i det. Nu ska jag fixa mat, ta ett varmt bad med en av mina badbomber som jag fick i fredags och gå och lägga mig tidigt.

Gonatt från tanten.

2 kommentarer:

Iamtheloveliest sa...

Grattis på dig! Hoppas att ditt nya år är början på en äventyrsresa

Tina Nilsson sa...

Stort grattis! Det är så spännande att följa din blogg och ditt dejtande. Jag hejar på att den nya senaste är H A N :-)
ha det härligt.