söndag 16 juni 2013

Ups and downs, hela tiden..

Vem behöver Gröna Lund? Jag är en fucking bergochdalbana alldeles själv.
Upp och ner. Fram och tillbaka.
Det är tur att jag egentligen vet att tankarna jag tänker, känslorna jag känner, inte är sanna.  Jag är inte skitdålig. Jag är inte otillräcklig. Jag är inte tråkig. Jag är inte dum.
Jag är bra, jag räcker till, jag är jag. Jag gör så gott jag kan. Jag är en i grunden bra människa och ibland gör jag fel. Och det är ok.

Bara att få ner det i skrift gör det lättare. Och att ta en halv ångestdämpande. Det klarnar liksom till.

För det har varit en rolig, men lite jobbig dag. Vi har haft kvartettfest, vilket var kul, men jag känner också kraven att prestera.
Jag hoppades på sms från Italienaren, trodde han skulle messa, men det kom inget. Andra mess kom, men inte från honom och jag började tvivla. Tänkte att han nog bara varit full igår. Inte var intresserad längre.
Sen kom jag hem och kom på att det var 2013 och att jag kunde messa fast jag skickat det senaste messet inatt, efter att han messat på väg hem. Så jag gjorde det och han svarade på en gång att han haft en bra dag och att han tänkt på mig, mycket. Och försäkrade sig om att vi var på för lördagen.

Så var det med det.

Hur går jag ner fem kilo innan lördag?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Känner igen den där bergochdalbanan, den är kul när man betalar för att åka den annars tackar jag bestämt nej till skiten.

Exakt 2013 vi kan ta för oss...till en viss grad :).

Just Sayin' oinloggad.

Anonym sa...

Bergochdalbanan, ja den är vi väl alla välkända med... herregud, den är kvinnlig dessutom.
HÄRLIGT att det är 2013 och att du fick den respons som du behövde.. Det är du värd.

Kram

Anonym sa...

Det är 2013 och vi kan ta steget själva :) High five för alla berg och dalbanor som finns....... vi lär aldrig bli av med dem!

Maria sa...

vadå fem kilo, han hånglade tydligen glatt med det du bar på för ngra dagar sedan ju :) Jag fick ligga helgen och inte var han vältränad, men vem fan bryr sig? Han var ju en skön person och det är det enda som räknas.

Antoinette sa...

Nej, bergochdalbanorna lär finnas kvar..
Maria, nu tycker jag det uppdateas dåligt!!!!!!! :D

Maria sa...

jag veeeet, är inte bloggig liksom...

Antoinette sa...

Men ligga! Då är det din PLIKT att uppdatera! :D