onsdag 27 februari 2013

Hasta la vista bambinos!

Bästa trösten för depp och dumpning är dels att fika chokladtårta med fina vänner, dels att boka resor till Spanien med andra fina vänner. Idag har jag gjort både och.
För även om det är jättehärligt med minusgrader som gör att man måste bylsa på sig tills man ser ut som en michelingubbe och isiga gator som gör att man går som en kissnödig pensionär utan rullator, samt grus, grus, grus till förbannelse, så längtar jag ändå en liten smula efter sol och värme.
En gnutta bara. Typ sådär att jag känner att jag snart går under, om jag inte blir garanterad det i alla fall en vecka i år.
Så idag bokade vi, jag och M. Vi åker inte förrän i maj, men bara att ha resan bokad gör att det liksom sprider sig ett lugn i mig.
Nu börjar den roliga biten. Förberedelserna. Kolla upp vart och när flygbussen går, vilken bilhyrfirma är bäst/billigast, vad ska vi åka och titta på med den hyrda bilen, vad vill vi äta till frukost på morgnarna..
Lite av ett vågspel är det ju, att åka med nån man inte rest med förut, men vi har ju för fasen bott ihop i dryga två månader, så det ska väl funka.
Och det finns två sovrum, så vi behöver inte riskera något. Om vi inte vill.

Bara två och en halv månad kvar.
Med tanke på hur mycket jag har att göra med sång och liknande så kommer tiden att gå fort. Så egentligen åker vi typ nästa vecka.

Man kanske skulle lära sig några fraser på spanska? Hej, ett glas vin tack, nej jag vill inte köpa solglasögon från din låda på magen, nej inte DVD-filmer eller klockor heller, kan jag få notan tack?
Nåt sånt.

6 kommentarer:

Maria sa...

Fan vad jävla skönt! Håller med, förberedelserna är halva resan! Tror också att har man bott ihop borde man kunna resa ihop, åh jag vill också resa!

Anonym sa...

Men alltså, har tänkt på en sak...är det verkligen inget mellan dej och M? ;) nåt måste det ju vara, liiiite mer än vänner? :)

Pari sa...

Åh din gnu! Jag vill också! Men nu har du "lovat" att komma hit i sommar så jag väntar på dig skaruveta! :)

Antoinette sa...

Maria: Ja, jag längtar så jag vet inte vart jag ska ta vägen!
T&P: alltså... På sätt och vis ja. Det är definitivt en annorlunda vänskap än jag haft med någon förut. Så det kanske är lite mer än "vanliga" vänner, han har mig listad som anhörig på akutlistan på jobbet, herregud, men det är definitivt inte nåt romantiskt i det här. Jag vet inte själv ens vad det är.
Pari: I know! Yes, jag kommer, då får du visa mig alla sjyssta singelställen.. ;)

Anna sa...

Donde esta la farmacia? Det är ungefär vad jag kommer ihåg av mina tre år med spanska på gymnasiet. Var ligger apoteket betyder det, kan ju vara användbart haha!

Antoinette sa...

Skitbra Anna! :D Allt sånt är användbart! :)