måndag 4 februari 2013

Två korgar att lägga äggen i

Två.
Två dejter som bor i närområdet. Två grannar.
Granne nr 1 kom ju över igen igår. Jag trodde väl att vi skulle börja hångla nästan genast, men tji fick jag. Jag fick föreslå massage innan det blev några moves, men då hände det å andra sidan saker.
Och plötsligt bytte vi liksom status. Eller, jag känner att jag inte riktigt bryr mig och då har jag trumf på hand. Han var mysig att krama, han är rolig och han fick mig att komma tre gånger, men.. Han var tydlig med att det gärna får hända igen och jag är mer.. Ja, det kan ju vara praktiskt.
Sen gick han hem, det var bra. Nog för att han var go, men ska jag jobba vill jag sova själv. Särskilt om jag ska preppa för en annan dejt...

För det var ju dejt med granne nr två idag. Han bor inte lika nära, men ändå i närområdet.
Han var så söt. Så hipster, lite nördig, så snäll och söt. Lite nervös, tror jag han var. Vi drack finöl och pratade musik och resor och han var så söt. På söndag ska vi gå på en fotoutställning om Stockholm förr i tiden och äta lunch innan mitt rep. Sa jag att han var söt?

På fredag ska jag gå med M på den improviserade melodifestivalen. Rep tisdag, rep onsdag och jag lär vara lite bakis morrn då jag ska jobba extra hela dagen.
Men livet är ju till för att levas, right? Levas och äta semlor.

Inga kommentarer: