lördag 2 februari 2013

Gamla synder

Fredag och jag hade planer.
Fantastiskt kul efter förra helgens tristess.
Konsert och häng med massa folk man mer eller mindre känner, mycket trevligt var planen. Och det var det också.
Efter konserten sprang jag runt och pratade med massa folk, bland annat hamnade jag med några snubbar. En av dem råkade jag hångla med för ungefär 15 år sen. Han hade flickvän at the time. De andra hade väl inte riktigt koll på det. I alla fall, vi stod och pratade och jag gick och köpte en öl. När jag kom tillbaka stod de och pratade om killen jag hånglade med FÖR 15 ÅR SEN's svensexa. Jag frågade nåt, killen förklarade och sen säger han "jo, och när du var borta vid baren berättade jag för de andra att du är den närmaste jag varit att vara otrogen med".
MEN HERREGUD!!!
Det var väl fan inte nödvändigt. Det var 15 år sen, snälla nån! Men jodå, han mindes allt möjligt från den där kvällen. Själv minns jag att vi hånglade, men that's it. Jo, att vi tyckte att han var en tölp som hånglade med andra när han hade flickvän, minns jag. "Oj, vad du minns" sa jag. "Ja, det var stort för mig" sa han.
Jag vet inte. Jag kanske ska ta det som en komplimang.
Skitsamma, egentligen. Jag gjorde ju inget fel. men det var väl hyfsat onödigt att basunera ut det för massa annat folk, kan jag tycka.
15 år sen. Please...

2 kommentarer:

Maria sa...

och otrogna killar... så osexigt.

Antoinette sa...

Verkligen!