söndag 15 augusti 2010

Mer funderingar över livet

Som vanligt har jag svårt att komma igång.
Ju mer jag funderar på det, desto mer rätt känns det med en paus. Orka göra annat.
Jag är så trött hela tiden. Det spelar liksom ingen roll hur mycket jag sover eller slappar, tröttheten ligger där som ett lock över hela mitt liv.
Jag vill inte ha det så. Men jag kan förstå varför.
Det var flera år sen jag hade det lugnt i mitt liv. Det är hela tiden måsten, inplanerade möten, träffar. Även när jag är "ledig" har jag borden; filer som ska avlyssnas och analyseras, planer som ska göras, tider för coachningar som ska planeras. Och visst, det är roligt också. Socialt. Men är det värt det när jag blir som en zombie de dagar jag inte har något inplanerat? Och går med ständigt dåligt samvete över det jag borde göra men inte gör?

Jag vet att det är mycket av detta nu i bloggen. Jag vet att jag skriver samma sak flera gånger. Men detta är min ventil, mitt sätt att bearbeta. Och detta är ju min egoblogg...

6 kommentarer:

Pettiwoman sa...

Du har rätt att skriva vad du vill på din blogg. Min blogg handlade ju bara om elände i sex månaders tid. De som vill få läsa de andra kan ju låta bli.

Var rädd om dig!

Kram

Aurora sa...

Jag var jämt trött när jag åt antidepressiva. Prova att byta!

Antoinette sa...

Petti: så sant! Vet inte ens varför jag känner att jag måste försvara det..
Aurora: det där var intressant! Håller på att försöka få en tid hos psyk, då har jag ju ytterligare nåt att ta upp med dem!

Anonym sa...

Be inte om ursäkt. Kan vara antidepp, men även att du hela tiden har måsten som hänger över dig. Kände samma sak för några år sedan. Kunde aldrig landa och bara vara. Sa bort en massa saker, styrelseuppdrag och annat ideellt arbete. Bara för att ha tid att vara och inte göra något.

Antoinette sa...

ja, jag tror det är det som behövs.

Aurora sa...

gör det! jag bytte aldrig (åt inte så länge heller) men märkte en otrolig skillnad när jag slutade.