onsdag 18 augusti 2010

Dumpad

Min mamma blev dumpad igår.
Efter 25 år tillsammans fick hon ett "jag vill inte leva med dig längre" . 15 minuter tog det. 15 minuter var 25 år värt. Sen åkte han hem och ändrade sin status på Facebook till singel. Moget gjort av en 64-åring.

Jag tycker egentligen inte att det är så tråkigt att de inte ska leva tillsammans. Även om de levt tillsammans sen jag var 11 så har det varit tufft de senaste åren. Han har varit deprimerad, ljugit och dragit på sig skulder. Jag önskar min mamma bättre än så. Det jag är ledsen och besviken över är hur han gjorde det. Hur han fick min mamma att känna sig. Så lite respekt. Att höra henne gråta idag, i telefon. Och veta att jag är hundra mil därifrån och inte kan krama om henne.

Det suger.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men herregud vilket jävla sätt!! Som du säger även om han är ett stolpskott så kan man visa empati för andra. Vilken tråkig situation för din mamma och dig. Klart man vill vara nära sin familj när det händer såna här saker.

Kram

Aurora sa...

Åh :( :(

Antoinette sa...

Ja, efter så lång tid är det ju så mycket mer än bara deras relation. Så många andra inblandade, så mycket annat som nu vänds upp och ner.. :(

Tears and Pearls sa...

Nämen USCH vad tråkigt!!! :(
KRAM