onsdag 3 juni 2015

Snurr

Åhhh, jag känner mig så dålig! Hamnade i en diskussion på repet ikväll och hanterade den inte alls särskilt väl. Blev defensiv och sa saker som jag nog kunde låtit bli att säga.
Samtidigt, jag är ju fan bara människa, eller hur? Jag gör så gott jag kan? Och helt mitt fel var det faktiskt inte, för jag hade fått lite felinfo från början. Sen kunde jag absolut hanterat det snyggare. Absolut.
Men jag vet inte. Jag är lite skakig just nu. Självkänslan är inte alls på topp, jag är inte riktigt i balans och då blir det så här. Saken blir ju inte bättre av att jag (såklart) inte hört nåt från nattsällskapet. Inte från doktorn heller, men det spelar inte riktigt lika stor roll. Får fortfarande egoboostkommentarer på jobbet dock, men har lite svårt att ta dem till mig. Känner mig inte helt hundra där heller, funderar mycket på nya och hur jag ska hantera det. Inte sätta för stor press på mig själv. Kanske dags att kolla igenom KBTpapprena.
Det, och hålla mig frisk, så jag kan träna. Träning är så jäkla bra för snurret.

Borde nog ta den här helgen och bara landa. Sova, träna och fixa balkongen. Har lite rep på söndag, men inget annat måste.
Så får det bli.

3 kommentarer:

Iamtheloveliest sa...

Har du köpt boken jag tipsade om???

Antoinette sa...

Nej jag har inte det. Vad hette den nu igen?

Iamtheloveliest sa...

Kom på att jag nog aldrig tipsat dig om denna bok men då gör jag det. (Är lite förvirrad emellanåt, ber om ursäkt!)
Boken heter: Du kan hela ditt liv av Louise L Hay! Riktigt bra för att få självkänsla och inte pressa sig själv utan helt enkelt börja älska sig själv, på riktigt! Finns på Bokus.com. Kööööp den! Kram