söndag 28 juni 2015

lopprapport

Jag är vansinnigt nöjd.
Otränad, småförkyld och ändå persade jag med nästan 7 minuter. 1,16,33 gick jag in på trots att det var sjukt trångt vid starten. Det var roligt, även om jag gick ut lite för hårt vid start. Det är väldigt svårt att hålla igen när folk står och hejar och tittar. Sen fick jag lite blodsmak och var tvungen att ta det lugnt. Men, jag höll min plan, att gå 2 minuter varje kvart. Enda gången jag fuskade lite var vid sista vätskekontrollen, ca 8 km. Det var som att kroppen kände att det var längre än jag sprungit i år, så jag tog nån extra minuts gång där.
Nya mål, till midnattsloppet, är dels att springa hela vägen, dels att komma under 1,10. Borde gå, om jag kommer mig ut på löpträning tre gånger i veckan och dessutom tappar nåt kilo, som ju planen är. Och så yoga då, så jag inte stelnar till.

Jaja, nog om träning. Jag är pank. Hade inte alls tänkt på att denna lön skulle bli mindre pga slutat jobbet och att semesterersättningen kommer först i juli. Lite skrik och panik, faktiskt, men jag har iaf lite sparat, så jag slipper leva på vatten i Spanien. Här hemma får jag väl roa mig med att träna och äta billiga grönsaker, samt sola på balkongen (om det behagar vara sol). Jag kan äta på jobbet i alla fall denna vecka som kommer. Lite pengar måste läggas undan till nöjen, det är ändå sommar. Idag, till exempel, ska jag gå på nån slags festival på Söder. Som tur var lyckades jag köpa biljett innan 15 och fick halva priset.

Nähä. Lite måste jag städa innan jag drar. Det händer en del denna vecka, på kvällarna, så jag måste se till att det är hyfsat ok nu. Hela helgen är bokad för rep också. Men sen.. Semester!

3 kommentarer:

Iamtheloveliest sa...

Bra jobbat och härligt att ha planer framöver!

Tears and pearls sa...

Grymt jobbat! Och så tänkte jag också faktiskt, shit semesterersättningen!!!

Antoinette sa...

Tack hörrni! Och ja, fan.. :/ Tur vi bor gratis..