måndag 22 juni 2015

Första dagen, Spanien och förkylningar

Nu har jag solsäkrat i alla fall en vecka den här, hitintills, erbarmliga sommaren. Spanienresa bokad och betald. Fast med min tur blir det väl varmt och skönt här då den veckan, så var det ju förra året. Skitsamma, jag får i alla fall äta serranoskinka, ost och melon på terassen, springa på piren på morgonen, trängas med alla skandinaver på strandpromenaden (okej, just det är väl inte så lockande) och äta glass till lunch varje dag om jag vill. Dessutom får jag göra det med T&P, det blir väldigt spännande. Men jag är rätt lätt att ha och göra med och har redan berättat att jag mest vill ha en slappa och vilasemester, inte så mycket party. Jag är medelålders, ffs! Hursom, jag tror det går bra. Det ska bli kul att åka med en kompis. Åkte ju med M för några år sen, men det är inte riktigt samma sak.

Jag har även överlevt första dagen på mitt nya jobb. Tror det gick bra, även om det är sjukt jobbigt att plötsligt vara den som inte kan nånting, när man tidigare varit klippan som har koll på allt.
Fan, jag skulle vilja ha nån att berätta för. Nån som ringde och frågade hur första dagen var. Som bryr sig. Jaja. Parentes.

Annars börjar jag känna mig förkyld, vilket inte är ok nånstans. Nytt jobb och lopp på lördag, ni hör ju själva. Det går inte ihop. Överdoserar c-vitamin, tar ett varmt bad och lägger mig tidigt. Så får det bli.

3 kommentarer:

Tears and pearls sa...

Ska bli skoj, och spännande det här! Låter som en bra semester vi ska ha. Du springer, jag powerwalkar (kanske kan hitta ett utegym på promenaden haha :) Och kul med nya jobbet nu också! Kram!

Antoinette sa...

Det blir toppen!!! 😃 kram!

Anonym sa...

Låter som ni kommer få en dunderbra vecka. ☺

Oj vad jag känner igen mig i detta:

"sjukt jobbigt att plötsligt vara den som inte kan nånting, när man tidigare varit klippan som har koll på allt."

Har suttit i den sitsen 2 ggr på kort tid nu o skall fixa en tredje gång. Haha. Jaja. Med känner jag mig rätt så är jag snart ikapp när jag väl kommer dit. ☺

//iashemlis