lördag 20 juni 2015

semesterplaner, insikter och spring..

Nyss hemkommen efter en springtur på 5 kilometer. Bara en vecka kvar till det där loppet nu och om jag inte blir sjuk/får ryggskott eller nåt skit så borde jag klara mig under 1,20. Jag vet, det är sjukt långsamt, men that's the way it is! Nu ska jag anmäla mig till midnattsloppet också, så jag har en morot till att träna för.

Igår fick jag veta att lägenheten i Spanien är ledig nästan hela juli. Med tanke på hur den svenska sommaren skött sig hittills, så drar jag nog ner en vecka. Vore trevligt med sällskap, men i värsta fall kan jag åka själv. En kompis, som jag nästan aldrig träffar längre, hörde av sig och ville åka med. Det blev lite jobbigt, för jag vet inte om jag vill ha med henne. Det är hon som alltid bokar av och backar ur saker och jag orkar inte riktigt med henne. Som tur var skulle hon egentligen åka nån annanstans med en annan kompis. Hon frågade om hen fick följa med, vilket jag sa blankt nej till. Risken finns att hon blev sur nu, men det orkar jag inte riktigt bry mig om.

Jag har funderat lite över nattsällskapet. Nu kommer vi ju inte att ses förrän i juli, pga semestrar och grejer, men jag tror det är dags att prata lite. För jag skulle kunna börja gilla honom och jag tror inte han gillar mig på samma sätt. Och då är det faktiskt ingen idé att träffas mer, hur bra sex det än är. Det är en sak att vi ses sällan, det kan jag leva med och till och med tycka är okej, men att vi inte hörs nåt emellan.. Det är det som gör att jag tror att det inte är så seriöst. Vilket det ju inte varit från min sida heller, men nu är det liksom dags för lite antingen eller. Känner jag.
Lite är det väl för att jag, i ren tristess och bekräftelsebehov, laddade ner Tinderappen igen och såg honom där. Han hade varit aktiv för en timme sen. Så, ja. That's it. Vi får se vad som händer.

Doktorn har jag för övrigt inte hört av på ett bra tag. Han kanske är på semester han med, vad vet jag.

Dags att stretcha den överrörliga kroppen. Jag måste hitta nya yogapass, för jag kommer inte kunna gå på mina favoriter i höst. Det känns lite trist, men jag får väl hitta nya favoriter.

5 kommentarer:

Maria sa...

bra jobbat med träningen! jag har inte sprungit nånting, för jag har varit sjuk i flera veckor och sen har det ju regnat så mkt de senaste dagarna. Tänkte ge mig ut imorgon. men det ska regna på lördag och då springer jag inte. mitt linne är för stort också :(

Stina sa...

Om du inte vill ha med vännen, så strunta i det, åk själv, du träffar säkert någon/några att umgås med ;-)

Antoinette sa...

Tack Maria! Alltså, det kommer ju gå sjukt långsamt ändå. Usch, nu fick jag känningar i halsen, men vet inte om det är allergi eller förkylning.. Jag har inte hämtat mina grejer än. Ska göra det i veckan, nu när jag åker genom stan.

Jag vill gärna ha med nån, Stina, men kanske inte just henne. Mycket för att hon är så opålitlig. Jag vet varför hon är det, så jag förstår, men jag vill inte låta det sabba för mig. Helt enkelt. Jag har åkt själv förut, så jag vet att det går bra :)

Tears and pearls sa...

Vilket datum hade du tänkt att åka? Och hur länge? Är himlans sugen på att åka med :)

Antoinette sa...

T&P, PM:ar dig.. :)