tisdag 9 juni 2015

Den här tiden på året då man måste springa med munnen stängd..

Löprunda i solen efter en heldag i skogen. Gissa om jag kommer somna gott inatt. 5 kilometer blev det idag, i hyfsat långsamt tempo. Sakta börjar hoppet om att faktiskt klara en mil, om två och en halv vecka, öka.

På torsdag ska jag på bio med nattsällskapet. Gissa vem som hörde av sig först? Med ett enkelt hej hoppas helgen varit bra? Gissa vem som kontrade med att föreslå att vi skulle ses? Jag ser ett mönster. Men, bio blir trevligt, äta innan likaså. Sen får vi väl se. Jag börjar tänka mer på honom och jag vet inte om det är besattheten, bekräftelsebehovet, att jag ändå börjar vänja mig vid honom (och tanken på att orka lära känna nån ny gör mig lite trött) eller om jag faktiskt börjar gilla honom på riktigt. Samtidigt är det ju så, om gillade han mig, alltså mer än att bara tycka att jag är bra i sängen och rätt trevlig att hänga med, skulle han väl höra av sig lite oftare. Kan man tycka.

För övrigt måste jag skärpa mig med maten. Nu går det åt fel håll lite och jag vet varför. Vin, öl och efterrätter. Dålig koll. Jag såg mig själv på kort häromdagen och tyckte jag var snygg. Jag såg inte tjock ut, bara kurvig och det är jag ju. Jag vill gärna fortsätta känna så när jag ser mig själv på kort.
Så, nu anmälde jag mig till Tjejmilen också, bara för att. Kanske skulle slänga in Midnattsloppet också. Varför inte?

Inga kommentarer: