onsdag 31 december 2014

årets mest effektiva dag

Idag har jag yogat, handlat (trodde alla vanliga människor handlade dagen innan nyårsafton, men tji fick jag), diskat, tvättat, lagat en Jansson, bloggat, badat med tillhörande skrubb och rakning och nu sitter jag framför datorn med en kopp kaffe och håret i turban. Årets sista dag blev alltså en av de mest effektiva. Jag har till och med kommit ihåg att äta lunch.
Jag var på apoteket också, för att köpa resorb och treo. Planen är att inte bli så bakfull, men det var planen förra året också, så jag vill vara på den säkra sidan. Hyllan för huvudvärkstabletter var i princip helt rensad. Kanske är fler än jag som anar att det kanske kan behövas imorgon.

Strax ska jag blåsa håret och göra mig iordning. Det blir byxor i år, men jag kompenserar med ett paljettlinne. Vid halvsju-sju ska jag vara där. Jag tar med mig alldeles för mycket mat förstås, skulle stå för "nåt till" osten och detta "nåt till" blev allt från marmelader till kex till vindruvor till Rigachoklad till en äppelpaj. Nåväl. Hellre mycket än lite en sån här dag.
Dricka? Champagne. Förstås. Hela kvällen.

Inga kommentarer: