onsdag 31 december 2014

nån slags årssammanfattning

2014 alltså.
Nu när jag tänker tillbaka inser jag att det varit ett ganska jobbigt år. Eller jobbigt, men ja. Det är helt ok att det är slut. Det började med en rejäl bakfylla och fortsatte rätt svajigt.

Det var ett år av uppbrott. Kvartetten, ett avslut på ett 6 år långt projekt där vi svetsats samman av middagar, förhållanden, dödsfall, resor, skratt, bråk framgångar och motgångar och såklart all sång. Vänskapen med M. Den är ju inte slut, men väldigt förändrad efter att han till slut fick den han trånade efter.

Det var ett år då jag insåg att jag inte är "frisk" och att jag inte kommer bli det. Att jag får leva med mina mörka perioder, lära mig hantera dem och framförallt inse att jag kommer att behöva hjälp utifrån med jämna mellanrum.

Ett år då många runt mig blev sjuka. Vänner, vänners vänner, gamla bekantas närstående. Med risk för att låta högtravande så påminns jag om min egen dödlighet. Några har klarat det, några inte. M mår förresten bättre nu, så det är en ljuspunkt i alla fall, så här i slutet på året.

Men det är också ett år då jag kommit igång hyfsat med träningen och nästan fått den att bli självklar. Det är året då jag sprang en mil för första gången. Det är året då jag träffade nya vänner, som jag hoppas blir kvar på ett eller annat sätt.
Känslomässigt har det varit ett lugnt år, kanske just för att allt annat varit lite rörigt. Jag hoppas ändra på det nästa år.

Men i vilket fall.

Gott nytt år!!!

3 kommentarer:

Tears and pearls sa...

Gott nytt år hjärtat! Syns nästa år! Kram! <3

Antoinette sa...

Det gör vi absolut! Gott Nytt och kram!

Antoinette sa...

Gott nytt till dig med! :)