söndag 11 augusti 2013

yoga, hemmafix och sms

Idag har jag känt mig utvilad. Resultatet av en väldigt lugn helg, ja förutom aw:n i fredags då.
Fast nu ljög jag. Jag känner mig utvilad nu. Imorse var jag så lagom utvilad. Vaknade halvtio av klockan, eftersom jag bestämt mig för att ta mig iväg på ett yogapass. Iväg kom jag, plats fick jag också. Instruktören var sjuk, så det blev vanlig yoga istället för ashtanga och det var nog tur. Min kropp förstod nämligen inte alls vad jag pysslade med. "Det här känner jag inte igen" sa kroppen och ställde sig högst motvilligt i hunden. Plogen var bara att glömma.
På vägen ut såg jag mig i spegeln och möttes av ett tröttsvullet ansikte utan ögon. Det resulterade i ett besök hos närmaste skönhetssalong, där jag dels fick sitta i massagestol, dels fick nya ögonfransar och ögonbryn. Nyfärgade i alla fall. Det är inte klokt vilken skillnad det blir.
Sen åkte jag hem och åt frukost och det var efter det jag kände mig utvilad.
Resten av dagen har gått åt till att sätta upp en ny förvaringsgrej i badrummet. Det hade ju kunnat gå på ca 10 minuter, om inte ena skruvdragaren börjat ryka och den andra varit helt död. Efter mycket om och men fick jag låna M's, även om han hade mage att säga att han tyckte jag skulle låta min pappa göra det åt mig. Är han dum i hela huvudet? Där förolämpade han mig faktiskt på riktigt. Tror han inte att jag kan borra? Jag har för fan bott själv i 22 år. Jag vet till och med att jag måste täta med våtrumssilikon i badrummet. Ibland kan han vara sjukt irriterande, den där mannen.
I alla fall, när jag till slut kom hem med borren gick det ju hur snabbt som helst att fixa det där. Jag har även hunnit städa och springa en runda.
Och messa. Det har varit ganska mycket SMS-trafik i helgen, typ sen vi bestämde att vi ska ses på fredag. Rätt mycket bilder, prat om vad vi gör, men även lite anspelningar på annat. Väldigt diskreta antydningar, men ändå. Det får det att pirra lite i magen på mig.
Och så blir jag sådär lite dum igen. När vi bara pratar vardagligheter så funderar jag på om han bara tycker att jag är trevlig och att det kanske inte finns nån gnista. När det kommer in på mer delikata saker så blir jag orolig över att det kanske bara handlar om sex. Ja ni hör ju.
Nu återgår jag till att tänka att jag är fantastisk, han gillar mig som fan på alla sätt och that's it.

Inga kommentarer: