onsdag 14 augusti 2013

kvinnligt vs manligt?

Och det är likadant idag...
Igår gav jag efter, tänkte "fuck pride" och messade. Hann messa lite fram och tillbaka innan jag slocknade, men vaknade till ett där det stod: "känns väldigt bra att tänka på dig".
Det var fint.

Så, om vi inte hörs idag så har jag bestämt att det är ok.

Alltså, tänker killar ens hälften så mycket på det här..?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vete fan hur och vad killar tänker, men jag tror inte de tänker som oss i alla fall. Inte de flesta killar iaf. För mej är det ingen fara om det går en dag eller så innan man hörs igen (eller det beror väl på HUR intresserad man är kanske) Har försökt lägga ner analyseringar o dyl.. även fast de tär skitsvårt hahaha! Vill jag, så sms.ar jag först. KRAM!

Antoinette sa...

jamen sådär funkar jag när jag bara är sådär halvintresserad. :) Nu har vi ju hörts varje dag och då kändes det lite konstigt när vi, som igår, inte hördes alls. Och inte idag förrän på em, men då fick jag å andra sidan svar väldigt snabbt när jag messade..

Försöker ocks att inte analysera utan att tänka att det han skriver är det han menar.. :)
Kram!

Maria sa...

hm jag skrev en kommentar via mobilen tidigare idag som inte verkar ha fastnat. Det jag ville säga är att jag inte tror på könsgeneralisering, det är olika från person till person, oavsett kön. Jag har jättekänsliga killkompisar och superlaidback tjejkompisar när det gäller sånt här!

Antoinette sa...

är det så? För den (sjukt ovetenskapliga) undersökning jag gjort visar på en ganska stor skillnad mellan män och kvinnor, med några enstaka undantag.. Sen är jag ju iofs egentligen öht mer för att gå på individ mer än kön.. :)Fast då kanske det är kultur mer än gener.
Jag vet inte, men jag har blivit lite bättre iaf, tycker jag :)