lördag 13 april 2013

random

Jag vill liksom skriva nåt, men jag är så trött. Och det händer inte direkt nåt i mitt liv att skriva om.
Jag repar. Jag jobbar. Jag sover, för lite. Jag ligger typ nån gång i veckan, med hånglet, men mer än så är det inte med honom och lär inte bli heller. Jag får se hur länge jag ids hålla på. Det finns en gräns för hur intressant det kan vara när det bara handlar om det fysiska. Just nu är det ganska skönt att bara få ligga av sig.

Min granne har fest. Det är verkligen inte ofta och det låter som att de har roligt, så det är lugnt. Men jag hoppas ändå lite att det inte är hemmafest hela natten. Hade sett fram emot en natts ordentlig sömn. Men det är väl bara att plocka fram öronpropparna..

Det gick bra igår, förresten. Sådär bra som det ska gå när det är tre veckor kvar tills det ska vara bra på riktigt. Vi hade jäkligt kul och var snygga. Fast jag upptäckte att jag har brottararmar, så nu är det armhävningar varje dag. Imorrn ska jag börja springa igen. Nu är det plusgrader och jag har inget att skylla på. Dessutom råkade jag visst anmäla mig till vårruset med jobbet. Dagen efter att vi kommer hem från Spanien. Så, det är bara att sätta igång.

Inga kommentarer: