lördag 26 maj 2012

och så blir allting liksom bara lite bättre

Jag fick lite bekräftelse igår ändå. Hansombaravillhasex loggade in precis när jag tänkte logga ur, så vi chattade en stund. Han är rolig, det är han. Lite skum, men rolig.

Idag då. Mycket bra dag.
Sovmorgon. Snabbfix, för att klockan plötsligt var massor och pappan var på väg i bilen. Brunch med la familia på lyxigt mysställe. Skjuts hem, för att plötsligt se på fejjan att bästaste ville ha fikasällskap medan sonen var på bio. In till Söder för glass och mys i solen. Nu har jag t-shirtbränna, men det var lätt värt det.
Sms:at med en gammal dejt, som vill försöka få till en ny dejt. Ingen av oss är särskilt bra på att planera dock, så det verkar dröja innan det blir av. Nåja, har vi väntat i 4 månader så kan vi ju vänta lite till. Han är behaglig att umgås med, så jag träffar honom gärna, det är inte det.
Sms:ade M också och frågade om han ville gå ut och gå. Ville visa god vilja, sådär. "Jag är i stan...", svarade han. Vad är det för svar? Säg ja eller nej, herregud! Det har varit lite konstigt sen förra helgen. Eller, vi har liksom inte hörts så mycket. Lite mess, bara. Ungefär lika mycket från bägge håll. Nåja. Vi kanske behöver lite tid ifrån varann, helt enkelt. På ett sätt är det lite skönt, för de där snurriga tankarna blir färre.

Ikväll är det jag, schlagern och blåbärscheescakeglass. Gott så.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Karlar... De kommer förbli ett mysterium!!

Åsa sa...

Blåbärscheesecakeglass... mums!