lördag 30 juni 2012

Sing, sing, sing.. Och lite mer..

Fullt ös med sjungandet just nu, och det är så himla kul. Igår och idag har vi gjort födelsedagsfester, med strålande nöjda kunder, och nästa helg bär det av till Småland för middagsshow x 2 på en sommarrestaurang. Vi är till och med annonserade på radion! I slutet av juli ska vi in i studio och sen blir det premiär på en ny tradition.. Det är mycket nu, men det är kul!

Annars idag har jag sovit, löst melodikrysset, diskat och ätit sillunch med M. Vi funderar på resor, kanske till Italien. Lite var det ju lagt på is, med tanke på min ekonomiska situation, men jag träffade min personliga  bankman igår. Han hjälpte mig att få ett lån så jag kan lösa mina krediter och samla dem under en ränta. När jag ändå lånade tog jag lite extra, för att ha råd att köpa lite grejer hem, samt en eventuell resa. En billig resa får det bli i så fall, inget lyx. Vi pratar om lite senare, sen sommar eller tidig höst. Men, vi får se.

Jag fick ett mail från australiensaren. Har jag skrivit om honom? Han har flyttat klart, hit till förorten, nu och skulle gå på singelevent i stan ikväll. Han frågade om jag skulle dit (ska jag inte, för jag har bajsont i axeln och mensont) och ville gärna gå på nåt livebandsframträdande här på lokala klubbhaket (vill jag gärna framöver, måste kolla upp). Kul att nån hör av sig. Alla gör ju inte det. Hansombaravillhasex har till exempel inte hört av sig på TRE VECKOR! Jag tror han har träffat nån, men att han inte orkar/vågar/ids berätta det för mig. Nähä. Skit i det då. Trodde man skulle ha lite mer respekt för nån man chattat med i princip varje dag i ett halvår, samt haft sex några gånger med, men.. Okej. Det var visst bara jag. Men visst känns det lite surt.

Jag ser fram emot sommaren, dock. Att komma i form, att gå ut, flörta.. Sjunga, resa, jobba i mysbutiken.. Hänga med kompisar. Härligt!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det kommer bli en bra sommar!!

Saga sa...

Fasiken så bra med samlat lån och framtida resa :)

Och mysbutiken... gulla!

Antoinette sa...

just nu känns det toppen!