tisdag 5 juni 2012

an offer I can't resist?

Jag blev erbjuden ett jobb idag.
50%, med den typen av arbetsuppgifter som jag är intresserad av att gå in i. Möjlighet att täcka upp till 100% om jag vill, med den typ av arbetsuppgifter jag gör nu.
Av min chef.

Så gärna vill hon ha mig kvar.

Det känns oerhört smickrande och lite lockande, beroende på hur jag löser den andra halvan. Det kan vara så att detta är precis vad jag väntat på. Eller så kommer något annat i min väg.

We'll see.

Och så var jag på dejt idag. På engelska. Det var trevligt, men jag kan absolut inte läsa av vad han tyckte. Inte på engelska, då blir det svårt. jag har nog med vad jag själv ska säga. Han föreslog att vi skulle gå och kolla på något liveband i sommar, då vi gillar musik bägge två, så helt fel var det ju inte.
Jag kan tänka mig att träffa honom igen.
Jag kan nog tänka mig att ligga med honom också.

We'll see...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kul med erbjudande och tja 50% är bättre än 0.

Vem skulle inte vilja ligga, men kanditaterna står inte i kön här på byn direkt ;)

Maria sa...

Det låter ju helt underbart! Det känns som om det finns sen hake utöver tiden, eller?

Anna tänker högt sa...

Hur tänker du nu angående jobbet, nu när det gått någon dag? Känns det fortfarande lockande? Vad roligt ändå att hon så gärna vill att du ska stanna. Något att känna sig stolt över!

Anonym sa...

Se det som en enorm komplimang att hon går så långt för att få ha dig kvar. Sug på karamellen ett tag innan du bestämmer dig, det blir säkert bra oavsett vad du bestämmer dig för!

Kram

Antoinette sa...

Jag vet inte hur jag ska göra.. En grej var ju att jag ville bort. Samtidigt gillar jag min chef och jag behöver erfarenheten..
Vi får väl se om erbjudandet står fast!