söndag 1 juli 2012

lätt som en heliumballong

Nu är alla skulder och krediter avbetalade och av lånet finns inte mycket kvar. Knappt att det räcker till nån resa, beror på hur långt och hur länge. Hade ju hoppats på ny (billig) soffa eller säng, men det får nog vänta.
Nåja.
Huvudsaken är att jag är hyfsat skuldfri. Eller i alla fall bara har en skuld.
Jag passade på att betala bort lite skulder till kören, som jag dragits med också. Så skönt att slippa tyngas av allt det där! Som Feng Shui för själen.
I och med detta, plus det faktum att jag bytte telefon och abonnemang nu, så kommer mina utgifter varje månad att minska med ca 2000 kr. Helt okej, med tanke på min jobbsituation i höst. Lägg då till 3000 kr varje månad för kusininneboende, att jag ska sälja farmors vackra handvirkade filtar på marknad, samt extrajobb i fina MZ's butik, så känns livet rätt okej. Jag kanske klarar mig, trots allt. Trots att jag inte har ett heltidsjobb.
Kanske är dags att puffa lite solosångjobb igen, dessutom? Om jag nu ändå ska vara kreativ och försöka få in jobb på flera olika sätt, menar jag...

5 kommentarer:

Anna tänker högt sa...

Jag kan förstå att det är en skön känsla att bara ha ett lån med rimlig ränta istället för krediter! Jag har också funderat på att göra så men det har minskat rätt bra på slutet så det löser sig nog ändå hoppas jag.

Anna tänker högt sa...

Blev förresten nyfiken på filtarna, kan du inte visa någon bild på dem? Låter som att de kan vara hur fina som helst!

Antoinette sa...

det är jätteskönt, särskilt att avsluta de jäkla krediterna! :)

Nu finns det bild!

Anonym sa...

Vad duktig du är!!

Antoinette sa...

:)