onsdag 25 juli 2012

lite lättare

Närmare bestämt 1,1 kilo.
Helt okej start.

Den här dagen blev sådär oplanerat full. Originalplanen var att dra ut i skärgården med en tidig båt och njuta av fint väder, men jag somnade så sent igår att jag gav upp tanken direkt. Tänkte sova ut istället. Där fick jag dock tji, för strax efter åtta plingar det i telefonen och M står utanför och vill dricka kaffe. Hann ju vakna till på den stunden vi pratade, så han fick komma upp och dricka kaffe med den sömnsvullna, rufsiga figur som var jag.
Han såg mina vv-grejer och jag berättade att jag börjat. "Jag tycker du är fin som du är" säger han. Mm, det är ju fint, tack och sådär, men jag gör ju det här för mig, inte för honom eller nån annan. Vill orka mer, vill komma i mina kläder, vill gilla att köpa nytt och se mig själv i spegeln.
Senare, när jag solade på balkongen, ringde min fd styvfar. Han var i stan, skulle åka ut till min brors plats och undrade om jag ville luncha sen, så det gjorde vi.
Vi pratar inte så ofta, han och jag. Han lämnade min mamma på ett lite fult sätt, men han är egentligen ingen dålig människa. Bara ganska så trasig.
Det blev i vilket fall en trevlig lunch.

Sen var det vv-dags, efter det middag och sen en promenad.
Och imorrn ska jag jobba. Hoppas på mycket folk!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Uppdatera om VV...vet ju att det funkar

Anonym sa...

Grattis!! Bra start där! Kollat din mejl?!

Antoinette sa...

Det gör ju det! Och det är så fritt nu, så det känns verkligen som om detta är nåt man kan göra jämt. Me like!

Japp, jag har kollat! :)