fredag 1 april 2011

Make Over

Har gjort om mig själv.
Färgat håret mörkt och brun-utan-solat mig. Nu ska jag färga ögonbrynen också. Jag skulle gärna färga ögonfransarna med, men jag kan inte göra det själv. Vågar inte. Jag är rädd att det ska komma färg i ögonen och så blir jag blind. Eller, det är jag väl inte, men det är så krångligt.
Nu luktar jag så där som man gör med brun-utan-sol. Lite sött, kvalmigt, sådär.

8 kommentarer:

Kattis sa...

åh, makeover vill jag också göra. gå till frissan och bli piffad, få jättelånga ögonfransar (revitalash) och börja promenera igen så att jag blir smärt och smidig. eller får lite fastare hull iallafall. start måndag tror jag! fast fransarna har jag ju redan börjat med. måste nog försöka planera in ett besök hos frisören bara.

2.6 kg på 3 v är grymt bra jobbat förövrigt!

Antoinette sa...

Ja, jag har ju också lite kvar... :) Men, det är en start. Håret blev nog aningens för mörkt.. Eller så är det ovanan. :)

Kattis sa...

ovana säkert. bild?

Antoinette sa...

Hmm.. Kanske imorrn!

Anonym sa...

Det är nog ovanan, det är snyggt med mörkt...behöver definitivt en makeover...min garderob behöver en enorm makeover...fy vad trista kläder jag har oxå. Men jag är int bitter ;)

Antoinette sa...

Ja, alla säger att det är snyggt, så jag får tro på dem. Ny garderob skulle vara nice, men inte förrän jag Dukanat färdigt!

Anonym sa...

Kommer köra den efter min stora dag...april är sjuk i vår släkt alla fyller år då så det känns dömt att misslyckas

Antoinette sa...

Smart!