söndag 24 april 2011

Påskledigt

Påskmiddag med familjen igår. Lite gjorde jag rätt för mig också genom att räfsa löv i trädgården. Och såklart klappa det gamla svarta djuret, som låg och myste i solen. När han inte låg under granen, det gillar han också. Få vara ifred.
I allafall, fredagen, som var lång, ägnades åt filminspelning. Nu är alla mina scener klara, vilket firades med skumpa lite senare på kvällen. Det gick bra och jag tror att jag är nöjd. Så nöjd jag nu kan bli. Fick en massa härlig bekräftelse på hur bra och proffsig jag är, att det är så skönt att arbeta med mig eftersom jag alltid är förberedd och har koll. Underbart. Jag är skitglad att jag har det här, nåt som liksom är i småportioner, som jag hinner med förutom sången.
Men påskmiddagen då. Jag, bror, pappa, pappas fru, pappas frus ryska mamma och lillkusin. Lillkusin har hunnit bli 19 och praktiserar på skivbolag här i huvudstaden. Skriver låtar, tecknar företagspresentationer i serieform och gör sig allmänt nyttig. Det kan nog bli storstadsbo av honom så småningom. Han får väl ta över efter bror, som varit på väg härifrån i hur många år som helst.
Det var i vilket fall precis så där lagom och trevligt som det ofta blir på våra familjemiddagar runt högtider. Jag höll mig nykter och fick låna bil och skjutsa hem mig själv senare på kvällen. Lillkusin och bror drog in till stan på nån spelning. Trista storasyster åkte hem och meckade med att hitta nånstans att dela stora filer. Det gick bra, tillslut.
Men jag är glad för det, för idag vaknade jag strax efter åtta (!) av mig själv och var pigg. Sen låg jag ju kvar och slappade såklart, men nu är jag uppe och påklädd! Ska strax dra iväg och handla lite, sen blir det hemmafix och ommöblering hela dagen lång!
Imorrn ska vi repa.

Glad påsk på er!

Inga kommentarer: