måndag 20 december 2010

Senaste nytt

Var hos doktorn.
Det känns fortfarande inte riktigt som om han vet vad det här med psykiatriska grejer innebär, men han gör väl så gott han kan. Får man hoppas. Men man kan undra varför det finns specialister om man ändå aldrig får komma dit och allmänläkarna ska fixa allt?
Nu får jag i alla fall byta medicin. Eftersom det kan bli "turbulent" (som han uttryckte det) så är jag även sjukskriven till i mitten på januari. Sen ska det förhoppningsvis ha lugnat ner sig. Fast jag får gå och jobba om jag vill och orkar. Hm. Ska nog inte gå i den fällan igen.

Nu ska jag yoga så mycket jag kan, äta bra och fokusera på att MÅ bra.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nu måste det bli rätt med meducinerna..yoga på det så är det bara hålla tummarna att du är på banan i januari :)

Maria sa...

Det låter ju bra, och bra plan att inte jobba. Jag fattar inte heller det här med allmänläkare, de kan ju aldrig tillräckligt mycket, de blir som någon slags växel bara.

Antoinette sa...

Ja, jag tror det är nödvändigt att inte jobba, även om det lite kändes som om jag fick tjata mig till sjukskrivningen.. :S Fast så var det ju inte riktigt.
Nämen visst, allmänläkare, särskilt på en så stor vårdcentral som Liljeholmen. Blir ju lite fabrik av det hela. Saknar Curera lite. Fast jag har ju ingen husläkare kvar där, de slutade ju hela bunten..

Pettiwoman sa...

Men jag förstår inte. Varför tar du inte kontakt med psykiatrin istället? Så du får träffa en psykläkare som kan det där.

Antoinette sa...

Vet du, jag har försökt. Så många gånger. Men om man inte står med rakbladet mot handleden, så tar de inte emot en.
Nu senast, tidigare i höst, försökte jag igen. Då fick jag prata med nån i telefon, som skrev ner hur jag sa att jag mådde. Sen vidarebefordade den personen det till en psykläkare, som utifrån det bedömde om jag skulle få träffa en läkare.
Jag fick inte ens prata med någon. Det är den psykiatriska öppenvården i Sthlm...