tisdag 25 augusti 2015

Resultatet

Ja, vad ska jag säga.

Jag antar att det kanske.. Funkade?
Vi träffades strax innan fem och skiljdes åt ca halvtolv. Innan vi började med frågorna pratade vi i och för sig bort en och en halv timma på annat. Men ändå. Det tog tid, vi kom in på stickspår och pratade om massa saker, fast hela tiden med frågorna som utgångspunkt.

Och sen.. Så kysstes vi.

Det häftiga med det här var också att det knappt förekom nån alkohol. Det brukar ju annars vara lättare att öppna sig och komma närmare varann med några glas vin i kroppen, men jag drack ett glas på hela kvällen och han bara några klunkar gin och tonic.

Vi blev stående på gatan och hånglade som fjortonåringar innan vi till slut for åt våra olika håll. Igår träffades vi igen och han sov över. Nu ska vi inte ses förrän på torsdag och jag tror vi redan har skickat runt 20 sms var, bara under dagen.
Det är inga spel.
Han gillar mig och han talar om det. Han tycker jag är spännande, sexig och vacker. Jag gillar honom och talar om det. Tycker han är rolig, intressant och även om han kanske inte är klassiskt snygg så är jag helt klart attraherad. Och han hånglar som en gud.

Så jag vet inte. Jag har typ en.. Pojkvän?

Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera hela den här grejen, detta är en helt ny situation, så jag antar att jag bara låter mig själv go with the flow.

Om ni är nyfikna på frågorna, så har ni dem här

5 kommentarer:

Tears and pearls sa...

Men vad härligt :) skit kul! Hoppas att det bli bra det här! Kram!

Anna sa...

Vad kul, ser fram emot att få veta mer om honom framöver!

Anonym sa...

Spännande! Hade ni bestämt innan att gå igenom frågorna? Vem initierade det innan dejten och på vilket sätt? Jag har en dejt nästa vecka som jag skulle vilja testa detta med! Hej från en som följt dig ett tag men aldrig kommenterat.

Aurora sa...

har ni setts något mer? är så glad för din skull och nyfiken!

Antoinette sa...

Tack hörni!

Och hej Anonym. Ja, vi hade bestämt innan. Han nämnde frågorna i nåt mail, sen var det nog jag som föreslog, mest som en kul grej, att vi skulle köra dem. Lycka till på dejten!