lördag 15 augusti 2015

I väntan på start

Förbereder mig för Midnattsloppet ute på balkongen. Solning rekommenderas inte av arrangörerna, men alltså.. Jag springer så långsamt ändå.
Igår ville jag somna redan tio över nio, men höll ut under näst senaste avsnittet av Masters of Sex.
Strax efter tio sov jag sött. Ingen grillkväll för mig, alltså.

Det här med nytt jobb, samtidigt som jag ska träna och vara social, det gör att helgerna blir oaser av återhämtning. Störs de blir det väldigt ångestfyllt. Som tur är, är de närmaste helgerna hyfsat obokade. Idag är det perfekt. Eftersom jag ska springa ikväll har jag en fullkomligt giltig anledning (för mig själv) att bara vara hemma och slappa hela dagen.
Jag startar 23.05. Sista startgruppen. Tydligen extremt orutinerat att anmäla sig till den, hur långsamt man än springer, eftersom man startar så sent och mycket av festligheterna tar slut. Synd. Det är ju vi sniglar som behöver dem. Oh well. Det blir ju ett sjysst träningspass ändå.

5 kommentarer:

Tears and pearls sa...

Lycka till i kväll! Kram!

Antoinette sa...

Tack! Lär behövas!! Usch, läskigt att springa när folk tittar på.. :)

Maria sa...

Fan vad bra du är som springer så mkt nuförtiden! Den toksena starten var en av anledningarna till att jag inte anmälde mig, för jag vill kunna gå ut minst en kväll varje helg och det är ju omöjligt när en startar så sent. Kollade på Tjejmilen, som ju springs på en mkt bättre tid, what up med kvällslopp?) men det mesta verkar fullbokat. Jag springer nog hellre en vanlig vardagkväll faktiskt, men det verkar ju ge ngt extra det där med att springa i storgrupp?

Iamtheloveliest sa...

Lycka till!

Antoinette sa...

Jag ska springa Tjejmilen också Maria, kul om du hakar på :)
Nåt mer lopp vill jag försöka få till i år också. Ska bara funka med rep och sånt..

Tack!!!! Lär behövas!