måndag 11 maj 2015

Vi gillar dagar som blir bättre

Dagen började sådär, ni vet när allt liksom är jobbigt, kläderna sitter fel, sjalen för tajt runt halsen, datorn krånglar... Men den blev bättre.
Avslutade med en yogadate med L. Det var så sjukt längesen vi sågs, men nu fick vi träna ihop i alla fall. Lille P var med också, men han blev inlämnad på miniSats. Det verkade inte ha gått nån nöd på honom alls när vi var klara.
Jag trodde det skulle vara jättejobbigt att yoga idag, eftersom jag redan känner av träningsvärken from hell, men jag var alldeles ovanligt mjuk. Märkligt, men jag tackar och tar emot.

Sent igår kväll hörde han av sig förresten, nattsällskapet. Sa att han var busy på dagen, men kvällen/em var fri. Så. Eftersom min plan här är att bryta inövade tankemönster och öva på "fake it til you make it", alltså ljuga så man tror sig själv, agerar jag som att det är världens mest självklara sak att han vill träffa mig. Varför skulle han inte vilja det? Jag är trevlig, hyfsat smart och snabbtänkt, ser bra ut och är en j***l i sängen. Så det så!
Nu ska jag dricka te och titta på GoT. Och längta efter morgondagens frukost. Kalorierna är obönhörligen slut denna fastedag...

Inga kommentarer: