tisdag 26 maj 2015

Jag ligger efter

Och så blir det tisdag och veckan är igång. Jag ligger redan efter i sömn. Hade svårt att somna i söndags och igår var läkarstudenten här och hälsade på. Han cyklade hem vid elva, men då kom jag på den lysande idén att kolla senaste avsnittet av Game of Thrones. Ingen sömn innan midnatt, med andra ord. Gissa om jag var ute och sprang imorse? Ni gissar förmodligen helt rätt. Torsdag och lördag får det bli. Nu kom jag just hem från ledningsmöte med kören och kan inte riktigt gå och lägga mig på en gång, så det blir ingen kompensation inatt heller. Jaja. Carpe fucking diem och allt det där.

En knäpp grej. Minns ni han jag nästan blev kär i? Hursomhelst, han har (av olika anledningar som faktiskt är fullkomligt självklara) blivit bekant med min bästa, sen ett tag tillbaka, i alla på facebooknivå. I söndags gillade han mitt inlägg om när hon och jag var och åt sushi. Och jag, i ett förvirrat ögonblick, tryckte på blivänner-knappen. Han accepterade och jag skrev nåt (var ju tvungen!) om att jag hade en bok som var hans. Nånstans hade väl mitt sårade ego nån förhoppning om att han skulle vilja ses. Han svarade att det inte gjorde så mycket, men eventuellt kunde jag skicka den med vår gemensamma vän?
Jaha.
Så mycket för den bekräftelsen. Jag är inte så smart alla gånger, det där hade ju lika gärna kunnat få vara. Men, men. Skitsamma, carpefuckingosv.
För övrigt visste min bästa vem nattsällskapet är. Hon brukar ha stora fester på nyår och han hade varit där en gång, med en gemensam bekant till dem. Världen är så läskigt jävla liten.

Inga kommentarer: