söndag 17 maj 2015

Alla goda ting är tre

Hemma efter en rolig, händelserik, skrattfylld, men inte så sömnrik helg.

Det började ju med att jag åkte hem till nattsällskapet i torsdags. Vi gick i skogen i några timmar, sen lagade vi mat, åt den och såg på film. Eller, vi såg ialla fall nästan en hel film. Vi gjorde andra saker i mitten nånstans, men det var väldigt trevligt det med. Skönt med killar som inte bryr sig nämnvärt om vilken tid i månaden det är. Nånstans runt ett tyckte vi väl att det var dags att sova, fast först blev det att vi lyssnade på "sköna låtar" ett tag. Och jag visade the literal video of Total Eclipse of the heart, har ni inte kollat den så gör det! Hursom vi sov. Jag sov ganska dåligt. Han har inga persienner, så vid femsnåret vaknade vi bägge två, passade på att ha trevligt och sen var det lika bra att gå upp. Vi hann till och med gå ut och gå i en timme på förmiddagen/morgonen, innan jag skjutsade honom till jobbet runt elva och åkte hem för väskhämtning.

Så, iväg till tåget. Massa folk jag kände på tåget, förstås. Efter några stopp kom min reskamrat på och vi drack vin i bistron. Mycket trevligt! Nåväl, roligt och härligt, som sagt, hela helgen. Många som saknade kvartetten, vilket såklart är smickrande. Allt gick väldigt bra, förutom att jag glömde byxor på hotellrummet och bröt ihop, men det löste sig. Jag måste ju bryta ihop över nåt, liksom. Party igår till halvfem och sen upp klockan nio. Tjoho!

Tåget hem gick vid ett. På vägen fick jag ett sms från läkarstudenten, som jag dejtat några gånger. Jag har liksom känt på mig att vi nån gång kommer att hamna i säng och när han undrade om jag ville komma dit idag, så tänkte jag "varför inte idag?" Sen blev det ändå så att han kom hit istället och tja, det var trevligt. Väldigt.

Inser att jag har bra flow i år. Jag har hamnat i säng med tre stycken olika och alla har varit väldigt bra på det de gör, så att säga.

Nu har läkarstudenten åkt hem, han skulle upp tidigt imorrn till skolan, och jag äter upp resterna av resgodiset (en absurt stor påse) och läser kommentarer om helgen på fejan.

Inga kommentarer: