måndag 26 november 2012

It's complicated..? Or is it just me? Ja, förmodligen...

Idag har jag lite ångest ändå.
Inte för det som hände, mest för att om det blir konstigt. Och för att jag fortfarande är lite bakis, man skall icke förakta den kemiska effekten på psyket... Jag kände att jag ville höra av mig, så jag skickade en länk till honom, en låt vi skrattade åt i lördags. Vi gör ju så ibland, skickar länkar på grejer. Jag har inte hört något från honom än. Det är iofs inte ovanligt att det går några dagar utan att vi hörs. Ibland är han skitdålig på att svara på mess. Jag kan bli galen på det även i vanliga fall, senast förra veckan, men det är klart att det blir lite känsligare nu.
Dumt nog, för det är ju inte så att jag vill att nåt ska förändras. Jag vill ju bara att det ska vara som vanligt.
Men jag kan bara svara för mig själv, mina känslor och vad jag vill. Skulle han av någon anledning inte vilja hänga lika mycket eller på något annat sätt, så kan jag inget göra i alla fall.

Fan, jag visste ju att det här skulle komplicera saker och ting. Eller är det jag som sitter och vecklar in mig? Det kanske inte alls är komplicerat egentligen. Förmodligen inte. Förmodligen överanalyserar jag. Igen. Nu vill jag bara att det ska gå nån vecka och så ska det bli som vanligt igen! Så!

Annars hände en rolig sak imorse när jag just slagit upp mina blå. Jag fick ett mess från en gammal pluggkompis. Vi hördes en del efter kursens slut, han bjöd på en helt fantastisk lunch en gång, bland annat. Kanske hade vi en liten flört också, väldigt outtalad, men ändå. Kanske var det det som gjorde att jag drog mig undan en aning och att vi tappade kontakten. Men så idag kom det då ett mess. Ett mess med ett förslag, som vi ska prata vidare om över lunch imorgon. Det ser jag fram emot.


8 kommentarer:

Maria sa...

åh hatar kemisk ångest! hatar väl all ångest iof men det blir ju bara värre. så synd att ditt liggande inte var ångestfritt, det var mitt trots att jag borde ha lite pga oskyddande... riskfritt på en front dock då jag precis haft mens men dumt ändå. men men, jag fick ju ligga!

Antoinette sa...

själva liggandet var ju ångestfritt.. ;)
Nä, jag ska gå och träna sen, så jag får tänka på annat. Att sitta hemma gör bara saken värre, då hinner jag tänka massa dumma grejer och förstorar upp saker som inte ska bli uppförstorade..
Inget som du vill ha en fortsättning med då?

Maria sa...

träning är bra, botar mkt! näh inte alls faktiskt, det var en kompis brorsa och han bor i norrland. mysigt för stunden men inte mer. under 30 dessutom, en klar nackdel i det långa loppet.

Antoinette sa...

ah, ja långdistans är ingen höjdare.. Men, mysigt med lite närhet! :)

Anonym sa...

Kemiskångest...brr, ryser vid tanken. Tid är annars rätt bra att lägga mellan sig och såna händelser :)

Antoinette sa...

ja, den suger, trots att den inte är på riktigt. Träning blir bra. Tid är också bra, ibland behöver saker bara få lägga sig..

Anonym sa...

Ge det lite tid, så kommer det säkert bli som vanligt igen.
Kram.

Saga sa...

Du vecklar in dig!
Gå ut, rensa skåp, fixa visitkort eller bara gör nåt som hindrar dig från att tänka. Man KAN stänga av tänkeriet om man bara vill.

Inget är förändrat. Du vill fortfarande inte vara ihop med honom och du är bara hög nu på att ha fått vara nära någon som du tycker om och som tycker om dig. Men inte som pojkvän/flickvän och det vet du.

Kram