fredag 11 september 2015

Nykär

Sådär vansinnigt trött, som jag alltid är om fredagarna för tillfället. Fast den här fredagen var på universitetet. Svårt att sitta still och lyssna när man inte är van, men på eftermiddagen fick vi interagera lite mer. Roligt folk är det på kursen också, allt från kvinnliga brandmän till regissörer, med ett gäng sjuksköterskor, lärare och en IT-chef däremellan.

Efter skolan mötte jag upp Honom (vad ska jag kalla honom? Nåt så tråkigt som J?) för en fika. Vi hade ju varit ifrån varann flera timmar, herregud. Vi är sådär nu. Messar att vi saknar varann, räknar timmarna tills nästa gång vi ses. Avslutar varje mess med "Puss". Hinner sällan till sängen, kläderna ligger överallt i lägenheten på morgnarna. Igår var han med och träffade filmgänget, det gick bra. Alltid svårt att veta hur mycket man kan pussas bland folk innan de blir trötta på en. Som på tunnelbanan på morgonen, när vi sitter och är sådär jobbigt nykära. Imorgon får jag träffa en av hans kompisar.

Ikväll sover jag själv och det är rätt okej, även om jag sover väldigt bra med honom. Jag har sprungit, duschat, färgat ögonbrynen och ätit vindruvor och cashewnötter till middag.

Inga kommentarer: