onsdag 2 juli 2014

dejt nr..? Tre, säger vi.

Vad blev det här då, dejt nr..3? 2? Jag har ingen koll hörni, så länge har det gått mellan dejterna nu..
I vilket fall.. Nä. Ännu en jättetrevlig, men helt pirrfri dejt. Några glas vin på mysigt ställe bakom stort teaterpalats (kom nu inte och säg att jag inte vidgar mina vyer!), massa prat om allt möjligt. Träning, jobb, psykiska problem.. Mest i generella ordalag då, inte specifikt mina. Eller hans. Okej, kanske lite mina. Fan, två glas vin, sen är man där. Vi pratade väl mest om bästa sättet att behandla dem, piller vs fysisk aktivitet. Jag tyckte att behandlingsmetoderna kunde gå hand i hand, han menade att det inte fanns forskning på att det funkade bättre att kombinera, jag menade att jag kunde prata utifrån egen erfarenhet.. Ja. I vilket fall, han vill träffas igen.
Men när kommer den där pirrdejten? Som jag längtar...

5 kommentarer:

Iamtheloveliest sa...

Kul med dejt! Mindre kul att det inte pirrar.. Kram

Antoinette sa...

Ja, det är ju pirret jag vill åt!

Singelbloggaren sa...

Fan vad bra du är!! Heja!! Och det sägs ju att det går en fullträff på tio nätdejter (10 nätdejter-utmaningen) så det är kanske bara att nöta på. Hjälp, jag blev matt själv av att bara läsa det där. Men vad sjutton – nog ska det gå att ta sig igenom! :)

Anonym sa...

Tänk så många klyschor det finns man kan säga här.... men jag håller bara tummarna för att du snart springer på "pirr-mannen".. :-)

Antoinette sa...

Tack! ;)