torsdag 22 oktober 2015

Fransar

Något helt annat.
Jag slet bort mina fransar. Eller såhär, de började trilla av, en efter en. Tillslut var det bara några ynka stackare som hängde där på trekvart, så det var lika bra att pilla loss dem.
Nu är mina över och underfransar ungefär lika långa. Jag har köpt nåt slags serum som ska få fransarna glada och pigga igen, jag hoppas verkligen att det fungerar. Men det var helt enkelt inte värt att lägga 600 spänn var tredje vecka p nåt som var snyggt i en vecka och sen mest tufsigt. Nu kör vi som sagt på serum istället.
Min lägenhet är sjukt stökig. Vi ska sova här imorgon och jag skäms nästan, samtidigt som jag vet att han vet att jag nästan aldrig är hemma. Det har inte funnits nån tid att städa. Alls. Den här veckan har tre dagar av fem varit 13-timmarsdagar. Möten till sent på kvällen. Igår skolkade jag och åkte hem till J istället för att hinna vara med sista timman på kören, efter personalmötet. Han mötte mig med te, tonfiskmackor och massa pussar. Vi sov förstås alldeles för lite, men det var ändå den energiinjektionen jag behövde för att palla sista rycket av veckan.
Imorrn är det fredag. Som jag har längtat.

2 kommentarer:

Aurora sa...

Man orkar ju så mycket där i början! :)

Antoinette sa...

Jo, och tur är väl det! :)