söndag 23 september 2012

rätt väg, med lite pucklar

Men lite bättre blev den, dagen.
Självförtroendet dock, inte på topp. Inte alls.
Jag tycker om mig själv, jag duger som jag är, med alla fel, brister, goda egenskaper och allt. Jag gör det. Jag gör det. Säger jag det tillräckligt många gånger blir det sant.

Hjulet snurrar så snabbt nu igen. Vissa dagar känner jag mig i fas, vissa dagar är jag ohjälpligt och skoningslöst efter. Jag hinner sjunga och jobba, inte mycket mer. Det är så nu och det får vara så. Äter lite för mycket igen, motionerar lite för dåligt.
Nu ska det bli bättre.

Jag har i alla fall inte tråkigt.

2 kommentarer:

Truth sa...

Du, du lever lyxliv ;) Tänk att du är påväg mot en av dina största drömmar. En av mina största drömmar. Tänk på det! Det är värt allt slit! Sen... du vet det! Visst förtar det inte det jobbiga nu, men shit INTERNATIONAL!!! I'm just sayin'

<3

Antoinette sa...

Visst är det så, det är en dröm som går i uppfyllelse. Sången är rolig. Jobbet är också roligt. Det är roligt att vara social också. Samtidigt, jag är så här. Jag bryter ihop emellanåt, hur roligt det än är så blir det för mycket. Och då blir jag liten och ledsen.. Sen kan jag komma på att det är roligt igen. och det är väl tur det! :)